Ervaring van Zaadhof Cartonnage fabrieken BV

“Ik laat het assembleren met vertrouwen los”

Zaadhof Cartonnage fabrieken BV is een bedrijf uit Winschoten met een lange historie in het vervaardigen van dozen, kartonnen verpakking, omplakte kartonnage,industriële verpakking en puzzels en spellen.

Zaadhof Cartonnage fabrieken BV is een bedrijf uit Winschoten met een lange historie in het vervaardigen van dozen, kartonnen verpakkingen, omplakte kartonnage, industriële verpakkingen en puzzels en spellen. Het bedrijf beschikt over een eigen machinepark, maar besteed in veel gevallen de assemblage uit aan onder andere Octopush.

Jelle Brouwer doet de sales van Zaadhof Cartonnage en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de sales van dochterbedrijf Spezet Puzzle & Games. “Ik ben hierin onder andere ook verantwoordelijk voor het uitbesteden van de assemblage”, legt Brouwer uit. “In principe produceren we alles zelf, maar alle componenten worden onder andere verpakt bij Octopush. Eén van deze opdrachten is het samenstellen van Fairtrade pakketten in opdracht van de Fairtrade Original, voor de Nationale Postcode Loterij. Dat is een grote opdracht, waarvoor we Octopush inzetten”, vertelt Brouwer.

Brouwer is via een zakelijke relatie bij Octopush terechtgekomen. “Ja dat was via een bedrijf uit Enschede. Wij waren leverancier van hem en hij vertelde dat hij samenwerkte met Octopush en hier tevreden over was. Hij raadde mij dan ook aan om ook eens contact op te nemen. Dit heb ik toen gedaan”, legt Brouwer uit. Brouwer kwam in gesprek met Greetje en het klikte meteen. “Ja zeker, het was een goed gesprek. Uit het gesprek kwam meteen naar voren dat Octopush een bedrijf is waar veel mogelijkheden zijn. Ze kunnen veel diverse zaken voor ons uit handen nemen en zijn prettig in de omgang.”

Het contact was gelegd. Tijd voor een mooie samenwerking. Inmiddels werken de twee bedrijven alweer ruim zes jaar met elkaar samen. “Een goede samenwerking als je het mij vraag”, vertelt Brouwer. “Octopush speelt goed in op onze vraag. Ze reageren snel en adequaat en, het belangrijkste, ik laat het uitbesteed werk met vertrouwen los. Als het werk bij Octopush ligt, dan weet ik dat het goed komt en dat ik er niet achteraan hoef te bellen.

Brouwer ziet een rooskleurige toekomst voor de samenwerking tussen Octopush en Zaadhof Cartonnage. “Ja, die gaat wat mij betreft niet veranderen. Als het werk in deze hoeveelheid tot ons blijft komen, dan hebben wij Octopush zeker nog nodig. En de samenwerking verloopt tot nu toe meer dan goed, dus wij zijn tevreden. Ik zal altijd contact opnemen met Bianca als ik weer een opdracht te vergeven heb.”

Andere ervaringen