Inpakken

Bij Octopush werken we met aanpakkers en inpakkers.

Producten inpakken uitbesteden

Producten inpakken en grafische afwerking, dat is waar het bij Octopush allemaal mee begon. Dit doen we dan ook als de beste. Inmiddels hebben we het allemaal wel voorbij zien komen, waaronder ook veel producten die vandaag de dag niet meer bestaan. Hierdoor hebben we alle ervaring in huis om jouw product van de puntjes op de i te voorzien. Van het inpakken van pakketten tot het bijvoegen van bijsluiters. Wij maken je product helemaal af. En dat doen we nog snel ook.

Aandacht voor detail

Je product is je trots. Aan jouw klanten wil je alleen de allerbeste kwaliteit leveren, dat snappen we. Daarom hebben wij aandacht voor details. Juist ook wanneer het om grote volumes gaat is het belangrijk dat de kwaliteit van ieder individueel product nog steeds van het hoogste niveau is. Dat is onze belofte.

Zo pakken we het in

Autolockdozen, zakjes, wikkels, kokers, insteekmappen of hoezen: we komen ze allemaal tegen. Ook plantenbollen, stekbakjes, flacons, bijsluiters en stickers hebben we regelmatig in onze handen. Eigenlijk kan het ons niet gek genoeg. Het enige wat we niet doen is onverpakt eten en medicijnen, omdat dit wettelijk gezien niet mag. Hieronder volgt een kleine greep uit onze werkzaamheden:

 • Wenskaarten inpakken;
 • bijsluiters bij producten voegen;
 • stekbakjes vullen met een grondtablet en zaadjes, voorzien van een kartonnen wikkel;
 • winkeldisplays vullen – of in elkaar zetten;
 • bulk verpakkingen van producten ompakken in kleinere verpakkingen;
 • samenstellen en inpakken van Kerst en relatiepakketten;
 • vlaggetjes in elkaar zetten;
 • puzzels en spelletjes inpakken en sealen;
 • bloembollen in autolock doosjes verpakken;
 • gezelschapspellen inpakken;
 • het veilig inpakken van mondkapjes;
 • displays afvullen met producten;
 • bedenk het en wij kunnen het inpakken. Daag ons uit!

Stoporders

Heb je in plaats van één grote opdracht iedere maand een bepaald aantal producten nodig? Dan spreken we van een stoporder. Iedere maand gaan we voor je aan het werk en leveren we het afgesproken aantal.

Octopush: net zoveel armen als oplossingen

Misschien heb jij je weleens afgevraagd hoe we op ons logo zijn gekomen. Het antwoord is eigenlijk heel simpel, omdat wij net als een octopus heel veel armen hebben. We zijn goed in veel – voor alles is een oplossing. Het is dan ook eigenlijk nog nooit voorgekomen dat we geen antwoord hebben op een vraag. Geloof je ons niet? Daag ons dan uit.

Onze thuiswerkers

Dankzij onze grote groep gemotiveerde thuiswerkers hebben we snelle levertijden. Ze staan 24/7 voor ons paraat. Hierdoor kunnen we orders die op vrijdagen bij ons binnenkomen op maandagen vaak al opleveren.

Zo pakken we het aan

 1. Alles begint bij de offerte aanvraag.
 2. Wanneer je aanvraag bij ons binnen is, bundelen Bianca, Greetje en Berry hun krachten. We hebben al veel ervaring met uiteenlopende projecten, op basis van die ervaring en jouw vraagstuk berekenen we een stukprijs. We doen ook altijd een proef, om zelf te ervaren hoeveel tijd het kost om de klus te klaren.
 3. We sturen binnen 24 uur de offerte. Vaak zelfs al binnen een uur. Soms hebben we aanvullende informatie van jou of van derden nodig, dan laten we dit weten. Ook dan krijg je binnen 24 uur een reactie van ons.
 4. Offerte akkoord? Dan doen we een dansje en gaan we aan de slag!
 5. Alle benodigde middelen worden bij ons geleverd. Dit kan door jou gebeuren, of door een leverancier. Zodra we alles binnen hebben gaan we aan de slag, niet eerder. Dit doen we om dubbele handelingen te voorkomen.
 6. Jij ontvangt van ons controle foto’s, zodat we zeker weten dat we allemaal op één lijn zitten. Wanneer je hierop je akkoord geeft, gaan we de complete order verwerken.
 7. Ons inpakteam gaat doen waar ze het beste in zijn: jouw producten inpakken.
 8. Van te voren spreken we af wanneer de producten klaar zijn. Natuurlijk bellen of mailen we ook even als het zo ver is. Je kunt de producten zelf komen ophalen, of wij regelen het transport voor je. De meeste klussen klaren we binnen een week of weekend.

We doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken. De meeste klussen klaren we binnen een week, we laten altijd in de offerte weten hoeveel tijd wij nodig hebben om het werk gedaan te krijgen.

Daag ons uit

Heb jij een inpak klus die niet door jou of derden kan worden geklaard? Daag ons uit, we vinden vast een oplossing. Neem contact op.

Andere relevante oplossingen