Ervaring van Diacosmo

Diacosmo: samenwerken op de lange termijn

Diacosmo is een distributeur van A-merken cosmetica naar alle grote retailers in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Met drie kantoren, in Eindhoven, Hasselt (BE) en Lille is Diacosmo een internationale speler die de komende tijd nog flink wil gaan groeien.

Diacosmo over Octopush

Bertil van der Sluis, CEO bij Diacosmo, vertelt: “De diverse dienstverlening van Octopush en hun flexibiliteit maakt ze tot de ideale partner. Octopush heeft de know how en capaciteit om op te schalen wanneer het nodig is. Dat is fijn, want hierdoor weten we dat we met Octopush kunnen blijven werken. Ook – en juist – wanneer ons bedrijf groeit.”

De internationale markt

Diacosmo levert hun producten aan verschillende ketens, verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. De verschillende ketens en winkels hebben verschillende wensen voor de verpakkingen. Doosjes, zakjes, nog een extra bijsluiter of misschien een sticker. Octopush maakt de producten van Diacosmo klaar voor de internationale markt, zodat alle klanten 100% tevreden zijn.

diacosmo

Op Nederlandse bodem

“We hebben verschillende redenen om met Octopush samen te werken. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is heel erg goed, de producten worden in Nederland zelf verwerkt en ze missen nooit een deadline. Het contact is goed en laagdrempelig, ze hebben altijd een geschikt antwoord op onze uitdagingen.” vertelt Bertil.

“De klant is koning: bij veel bedrijven is deze houding ver te zoeken. Octopush is het schoolvoorbeeld van hoe het wél moet. Alles is bespreekbaar, de communicatie is heel proactief en ze snappen wat voor ons belangrijk is.”

Op naar de toekomst

Diacosmo heeft mooie plannen om hun bedrijf ik de toekomst nog verder te laten groeien. Hier zien ze ook een rol in voor Octopush. Bertil: “Het is voor ons belangrijk om duurzame relaties met onze leveranciers op te bouwen. We werken met een groep vaste partners, waar Octopush een onderdeel van is. Doordat we al jaren samenwerken zijn we goed op elkaar ingespeeld en halen we alles uit de samenwerking. Je kunt flexibel zijn, het heeft veel voordelen. Daarom blijven we ook in de toekomst graag met Octopush werken als partner.”

Ook een samenwerking voor de lange termijn opbouwen?

Graag! Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we wat er mogelijk is.

Andere ervaringen