Ervaring van Hamat

Hamat Flooring partner “Octopush heeft vakbekwame mensen met verstand van zaken”

Hamat is een bedrijf die is gespecialiseerd in vloer en entreezones. Ze zijn actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met deze kennis en ervaring kan het bedrijf optimaal anticiperen op de behoefte van de klant en kunnen ze op maat leveren wat de klant nodig heeft. Johan Bos is heftruckchauffeur bij Hamat en onderhoudt daarnaast het klantcontact met Octopush. “Octopush pakt voor ons de grote orders op.”

Vertrouwd

Bos is binnen Hamat degene die het werk aanlevert aan Octopush. Als het bedrijf bijvoorbeeld stickerwerk heeft voor grotere orders, dan trekken zij direct aan de bel bij ons. “Het contact met Octopush loopt gewoon super. Dat is ook één van de redenen waarom wij hen altijd weer bellen. Je merkt dat het vakbekwame mensen zijn met verstand van zaken. Ze hebben jarenlang ervaring, waardoor je ze niet hoeft aan te sturen en steeds vinger aan de pols hoeft te houden. Vaak moet je nieuwe bedrijven eerst even aansturen, de manier van werken leren kennen. In dit geval was dit niet zo. Het liep meteen goed en voelde vertrouwd”, vertelt Bos.

“Het contact met Octopush loopt gewoon super”

Grote orders

Voor Hamat doet Octopush vooral de grotere orders, wanneer er veel capaciteit nodig is. “Voor sommige grote orders hebben wij zelf niet genoeg machines om het werk te kunnen doen. Op zo’n moment hebben we extra personeel nodig. Die vinden we dan in de vorm van Octopush. Op deze manier willen wij het mogelijk maken om steeds grotere klanten aan ons klantenbestand toe te voegen. Dit kan mede door Octopush. Daarnaast heeft het bedrijf voor ons matten machinaal gerold. We hebben hiervoor een machine bij Octopush geplaatst. Ook sealen zij deze matten in hun eigen sealstraat”, legt Bos uit.

Fantastisch contact

Bos heeft tijdens deze processen contact met ons. Hij is het lijntje tussen Hamat en Octopush. “Ja, ik ben hier begonnen als heftruckchauffeur en dit werk doe ik nu nog steeds. Maar ik krijg er ook steeds meer taken bij. Dat maakt het werk ook leuker. Eén van deze taken is het contact houden met Octopush en hun opdrachten geven, wanneer wij dit zelf niet kunnen”, vertelt Bos. En over dit contact is hij zeer te spreken. “Dat is gewoon fantastisch. De lijntjes zijn kort. Even een appje sturen of een belletje doen en je hebt in een paar minuten weer wat besproken of afgehandeld. Hier ben ik zeer over te spreken.”

Toekomst

Over de toekomst is Bos duidelijk. “Het is momenteel niet de makkelijkste tijd, maar als alles gaat hoe wij hopen dat het gaat, dan zullen wij in de toekomst zeker vaker samenwerken met Octopush. Wij willen steeds meer grote orders binnenslepen en hier kunnen wij het bedrijf goed bij gebruiken. De samenwerking loopt op dit moment gewoon fantastisch, dus voor ons geen enkele twijfel om de samenwerking voort te zetten”, besluit Bos.

Wil jij ook jouw producten laten sealen of bestickeren? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Andere ervaringen