Direct Mailing

Een stukje van jouw bedrijf op de deurmat van jouw klant

Offline verlengstuk van je bedrijf

Is het onvermijdelijk dat ons leven zich steeds meer online gaat afspelen? Ja. Betekent dit dat we niets meer offline moeten doen? Zeker niet! Een directe mailing is een offline verlengstuk van je bedrijf. Hierdoor wordt je bedrijf zichtbaar, daar waar je (potentiële) klanten zijn. Een prachtige aanvulling op alle online middelen die er op dit moment zijn. Want zeg nou eerlijk: ook jij kunt de verleiding van een envelop waar duidelijk iets anders in zit dan een brief vast niet weerstaan.

Wat is Direct Mailing

Een direct mail is heel plat gezegd een brief aan je klanten. Dit kan voor zowel nieuwe als bestaande klanten worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een aankondiging van een nieuw product, of iets leuks voor de feestdagen. Maar waarom zou je stoppen bij een brief? Pennen, sleutelhangers of andere relatiegeschenken passen perfect bij een direct mail. Het enige struikelblok is dat iemand deze direct mailing moet versturen. De brief en het eventuele geschenk moeten in een envelop of brievenbusdoos worden gestopt, deze moet worden dichtgeplakt, er moet een adressticker op de verpakking, de mailing moet worden gefrankeerd en aan PostNL of andere verspreiders worden aangeboden. Word je al moe van het lezen van deze opsomming? Lees dan vooral even verder.

Direct Mailing uitbesteden

Onze aanpakkers weten van inpakken – én andersom. Wij verzorgen met veel plezier direct mailingen voor onze opdrachtgevers. Dit kunnen we op verschillende manieren vormgeven. Je kunt de materialen bij ons aanleveren, of wij kunnen ook hierin ondersteunen. Bijvoorbeeld door het drukwerk uit handen te namen, enveloppen voor te bedrukken of adreslabels te printen. Wanneer de direct mailingen zijn ingepakt frankeren we ze en bieden we deze aan bij PostNL of Sandd.

Gefrankeerd en wel

Dankzij onze goede contacten met PostNL, Sandd en verschillende verspreiders kunnen we onze post direct bij ze aanbieden. Dit scheelt weer een extra handeling, wel zo prettig.

Oplossingen van Octopush

Naast direct mailing kunnen we nog veel meer voor jouw bedrijf uit handen nemen. Wat dacht je van fulfilment, of producten inpakken? Bekijk al onze oplossingen, of neem contact op voor een oplossing op maat.

Andere relevante oplossingen