Vacature: oproepkracht

Ben jij opzoek naar een leuke baan, met flexibele uren, bij ons familiebedrijf in Hasselt? Dan is vandaag jouw geluksdag! Je hebt je droombaan gevonden.

Bij Octopush zijn wij opzoek naar een nieuwe kracht die op oproepbasis bij ons wil komen werken. Voor deze functie heb je geen specifieke opleiding nodig. Wij zoeken een echte aanpakker en doener!

Wat ga je doen?

Bij Octopush helpen we bedrijven met praktische oplossingen. Orders verzenden, producten inpakken, sealen of zelfs opslag. Hiervoor zoeken we jou! Je wordt bij ons als oproepkracht breed ingezet. Niet elke keer hetzelfde werk dus. Bij ons heb je afwisseling! De ene dag ga je een product inpakken voor de lokale ondernemer, de andere dag staat er een grote winkelketen op jou te wachten tot jij voor hun de orders hebt bestickerd.

Octopush Handling & Fulfilment

Octopush is een familiebedrijf die in 1994 is opgericht door Greet Schuphof. Direct vanaf het begin is Greet’s dochter Bianca in het bedrijf gekomen. Sinds 2002 is ook Berry, de man van dochter Esmé, onderdeel van het familiebedrijf. Bianca en Berry zijn op dit moment de gezichten van het bedrijf, maar op de achtergrond blijft Greet altijd betrokken. Octopush is en blijft haar grote passie. Ook Allard, de man van Greet, blijft betrokken als het gezicht van Octopush. Je komt dus terecht in een echt familiebedrijf!

Arbeidsvoorwaarden

Naast het feit dat je graag wil werken op oproepbasis ben jij:

  • Flexibel in werkdagen, tijden en werkzaamheden
  • In staat om fysiek werk te verrichten

Verder is het ook handig dat je:

  • De Nederlandse taal beheerst

Vul het formulier in!

Past deze vacature nou perfect bij jou? Wacht dan niet langer en vul het formulier in! Berry of Bianca zal je snel antwoorden. Beloofd!

Sollicitatie formulier

  • DD dash MM dash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.