Sealen & krimpen

De beste verpakking voor jouw product.

Wat is sealen en krimpen?

Je wil dat je boeken, spellen, brochures, tijdschriften, mailingen, posters, of andere producten in perfecte staat in de winkel of bij de ontvanger terecht komt. Sealen is hiervoor de perfecte oplossing, het is de perfecte bescherming van je product. Ook kun je iets extra’s aan het product toevoegen zoals premiums (denk aan product samples of gimmicks), bijlagen, adressering op de seal of verschillende producten in één krimp verpakking. Grote of kleine aantallen, dat maakt ons niet uit. Met onze volledige geautomatiseerde sealstraat sealen wij ieder product.

De voordelen van sealen

  • Je product blijft in perfecte staat;
  • de adressering kan op de seal worden geplaatst, zo blijft het product netjes;
  • je kunt iets extra’s aan je product toevoegen, bijvoorbeeld een sample;
  • bijlagen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd;
  • je kunt verschillende producten samenvoegen in één verpakking;
  • in grote én kleine aantallen mogelijk.

Sealen en krimpen bij Octopush

Bij Octopush hebben we ruime ervaring met het sealen van producten. Zo sealen we onder anderen spelletjes, bijbels, boeken, posters, mailingen en nog veel meer. Onze kracht is dat we snel kunnen schakelen én snel kunnen opschalen wanneer het nodig is.

Jouw producten ook veilig ingepakt?

Een mooi product moet je mooi verpakken. Wij zijn er trots op dat we voor onze opdrachtgevers altijd de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Naast het sealen en krimpen kunnen we de producten ook voor je inpakken en versturen.

Andere relevante oplossingen