Displays en P.O.S. materiaal

In een handomdraai van plano display naar aantrekkelijke winkeldisplays.

Onweerstaanbare winkeldisplays

Een display laat je product zien zoals jij dat bedoelt hebt. Hierdoor zijn ze een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijf. De uitdaging zit hem in het in elkaar zetten en distribueren van de displays. De kans is groot dat jij niet de mankracht hebt om winkeldisplays op te bouwen – en de winkel zelf ook niet. Ons team van ervaren bouwers biedt de oplossing.

Van opbouw tot distributie

Wij hebben ervaring met displays in onder andere de cosmetische en farmaceutische industrie. De vloer- en toonbankdisplays die wij in elkaar zetten zie je door het hele land in verschillende winkels, drogisterijen en apotheken. De op te bouwen displays kun je als bouwpakket bij ons aanleveren. Zodra alle onderdelen in ons magazijn liggen gaan we aan de slag. Van grote volumes schrikken wij niet, dat vinden we alleen maar leuk. Of het er nu 80 of 8000 zijn. Moeten de displays ook gevuld worden? Geen probleem. Ook het transport nemen we graag uit handen, zelf ophalen mag natuurlijk ook.

Direct naar je magazijn

Wij maken de displays verzendklaar. Dit kunnen we per winkel gereedmaken of als zendingen naar verschillende distributiecentra of magazijnen. Ons doel: het logistiek zo makkelijk mogelijk maken.

Snel en zonder gedoe

Efficiëntie, daar gaat het om. Efficiëntie in levertijd en in kosten. Dat is precies waar Octopush voor zorgt. In dit geval voor je winkeldisplay’s, ook voor andere logistieke oplossingen staan we voor je klaar.

Andere relevante oplossingen