Kom bij ons werken!

Wij zijn opzoek naar echte aanpakkers! Of nou ja, eigenlijk inpakkers. Bij Octopush zijn wij namelijk opzoek naar thuiswerkers die ons bijvoorbeeld kunnen helpen met het inpakken van mondkapjes.

Wij zoeken thuiswerkers, verenigingen en sociale werkplaatsen

Het ideale van dit werk is, dat je dit thuis kan doen! Zo kan je het gemakkelijk combineren met een gezinsleven of andere werkzaamheden. Je haalt de mondkapjes en dozen bij ons op en kan thuis aan de slag op een moment dat dit voor jou uitkomt. Geen verplichte werktijden dus. Ook voor verenigingen of sociale werkplaatsen is dit werk uitermate geschikt. De mondkapjes en dozen kunnen gewoon worden meegenomen naar de instelling en hier kan vervolgens in alle rust worden gewerkt.

Over Octopush

Octopush is een familiebedrijf die in 1994 is opgericht door Greet Schuphof. Direct vanaf het begin is de dochter van Greet, Bianca, in het bedrijf gekomen. Sinds 2002 is ook Berry, de man van dochter Esmé, onderdeel van het familiebedrijf. Bianca en Berry zijn op dit moment de gezichten van het bedrijf, maar op de achtergrond blijft Greet altijd betrokken. Octopush is en blijft haar grote passie. Ook Allard, de man van Greet, blijft betrokken als het gezicht van Octopush. Je komt dus terecht in een echt familiebedrijf!

Wat ga je doen?

Het is bij Octopush momenteel erg druk met bestellingen van mondkapjes. Om al deze bestellingen te verwerken, hebben we jouw hulp nodig. Wij zoeken thuiswerkers, verenigingen en/of sociale werkplaatsen die op hun eigen locatie de werkzaamheden kunnen uitvoeren. De dozen met bijvoorbeeld de mondkapjes kan je bij ons bedrijf in Hasselt ophalen. Je kan vervolgens de mondkapjes inpakken op het moment dat dit voor jou uitkomt. Als het inpakken van het product maar op tijd klaar is voor onze klant!

Arbeidsvoorwaarden

  • Flexibele werktijden
  • Je bent in staat fysiek werk te verrichten
  • Je beheerst de Nederlandse taal

Vul het formulier in!

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Vul dan direct onderstaand formulier in. Berry of Bianca nemen contact met je op. Wil je graag meer informatie? Dan kun je altijd even bellen met Bianca via 038-4772745.

Interesse? Neem contact op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.