Inpakservice Drenthe

Bij Octopush kunnen wij als de beste producten inpakken. Dit is dan ook waar het voor ons allemaal mee begon. Vrijwel alle producten hebben wij met onze inpakservice voor de regio Drenthe wel voorbij zien komen. Genoeg ervaring dus. Van het inpakken van pakketten, tot het bijvoegen van bijsluiters. Wij maken je product helemaal af.

Details

Je product is iets waar je trots op bent. Daarom gaan we er ook zorgvuldig mee om en zorgen we ervoor dat alles tot in alle details klopt. Niet alleen bij kleine afnames, nee juist ook wanneer je grote volumes door ons laat inpakken. De kwaliteit blijft bij ons altijd van het hoogste niveau.

Van alle markten thuis

Met onze inpakservice voor de regio Drenthe, pakken we eigenlijk alles in. Autolockdozen, zakjes, wikkels, kokers, insteekmappen of hoezen: we komen het allemaal tegen. Het kan ons niet gek genoeg. Het enige wat we niet inpakken zijn medicijnen en onverpakt eten, simpelweg omdat we dit niet mogen. Dit is namelijk wettelijk verboden.

Stoporders

Naast in één keer een hele grote opdracht, kun je via onze inpakservice Drenthe ook elke maand een bepaald aantal producten laten inpakken. Iedere maand gaan wij voor je aan de slag en leveren we het afgesproken aantal aan je af.

Thuiswerkers inpakservice Drenthe

Naast onze medewerkers op kantoor, hebben wij ook de beschikking over een groot aantal thuiswerkers. Deze thuiswerkers zorgen ervoor dat wij orders die op vrijdagen bij ons binnenkomen, bijvoorbeeld op maandag al in Drenthe bij jou weer kunnen afleveren. Een super snelle levertijd dus!

Hoe pakken we het aan?

  • Het begint met een offerte aanvraag
  • Wanneer je aanvraag bij ons binnen is, bundelen Bianca, Greetje en Berry hun krachten. We hebben al veel ervaring met uiteenlopende projecten, op basis van die ervaring en jouw vraagstuk berekenen we een stukprijs. We doen ook altijd een proef, om zelf te ervaren hoeveel tijd het kost om de klus te klaren.
  • We sturen binnen 24 uur de offerte. Vaak zelfs al binnen een uur. Soms hebben we aanvullende informatie van jou of van derden nodig, dan laten we dit weten. Ook dan krijg je binnen 24 uur een reactie van ons.
  • Offerte akkoord? Dan doen we een dansje en gaan we aan de slag!
  • Alle benodigde middelen worden bij ons geleverd. Dit kan door jou gebeuren, of door een leverancier. Zodra we alles binnen hebben gaan we aan de slag, niet eerder. Dit doen we om dubbele handelingen te voorkomen.
  • Jij ontvangt van ons controle foto’s, zodat we zeker weten dat we allemaal op één lijn zitten. Wanneer je hierop je akkoord geeft, gaan we de complete order verwerken.
  • Ons inpakteam gaat doen waar ze het beste in zijn: jouw producten inpakken.
  • Van tevoren spreken we af wanneer de producten klaar zijn. Natuurlijk bellen of mailen we ook even als het zo ver is. Je kunt de producten zelf komen ophalen, of wij regelen het transport voor je. De meeste klussen klaren we binnen een week of weekend.

Binnen een week

Met onze inpakservice Drenthe leveren wij jouw orders altijd binnen een week. We doen hierbij geen beloftes die we niet na kunnen komen. We laten jou van tevoren altijd weten hoeveel tijd we nodig hebben om het werk af te krijgen.

Neem contact op     Bekijk oplossingen

 

Producten labelen - Header - Octopush