Inpakservice Friesland

Producten inpakken, dat is iets waar het bij Octopush onder andere allemaal mee begon. Dit kunnen wij met onze inpakservice voor de regio Friesland dan ook als de beste. Vrijwel alle producten hebben we inmiddels weleens voorbij zien komen. Ervaring genoeg dus. Van het inpakken van pakketten, tot het bijvoegen van bijsluiters. Wij maken je product helemaal af.

Aandacht voor detail

Je product is je trots. Daarom gaan wij er ook zorgvuldig mee om en zorgen we voor dat alles tot in de puntjes klopt. Wij hebben oog voor detail. Juist ook wanneer jij grote volumes door ons laat inpakken. De kwaliteit blijft bij ons altijd van het hoogste niveau.

Wij pakken vrijwel alles in

Met onze inpakservice voor Friesland pakken we eigenlijk alles in. Autolockdozen, zakjes, wikkels, kokers, insteekmappen of hoezen: we komen het allemaal tegen. Het kan ons niet gek genoeg. Het enige wat we niet mogen inpakken zijn medicijnen en onverpakt eten. Dit is namelijk wettelijk verboden.

Stoporders

Wanneer je in plaats van één grote opdracht, elke maand een bepaald aantal producten ingepakt willen hebben, dan kan dit ook via onze inpakservice Friesland. We spreken in dit geval van een stoporder. Elke maand gaan wij aan de slag voor je en leveren we afgesproken aantal aan je af.

Thuiswerkers inpakservice Friesland

Naast onze medewerkers op kantoor, beschikken we ook over een groot aantal thuiswerkers. Hierdoor kunnen we onze levertijden versnellen. Deze thuiswerkers zorgen ervoor dat wij orders die op vrijdagen bij ons binnenkomen bijvoorbeeld op maandag al in Friesland bij jullie weer kunnen afleveren.

Hoe we het aanpakken!

  • Het begint met een offerte aanvraag
  • Wanneer je aanvraag bij ons binnen is, bundelen Bianca, Greetje en Berry hun krachten. We hebben al veel ervaring met uiteenlopende projecten, op basis van die ervaring en jouw vraagstuk berekenen we een stukprijs. We doen ook altijd een proef, om zelf te ervaren hoeveel tijd het kost om de klus te klaren.
  • We sturen binnen 24 uur de offerte. Vaak zelfs al binnen een uur. Soms hebben we aanvullende informatie van jou of van derden nodig, dan laten we dit weten. Ook dan krijg je binnen 24 uur een reactie van ons.
  • Offerte akkoord? Dan doen we een dansje en gaan we aan de slag!
  • Alle benodigde middelen worden bij ons geleverd. Dit kan door jou gebeuren, of door een leverancier. Zodra we alles binnen hebben gaan we aan de slag, niet eerder. Dit doen we om dubbele handelingen te voorkomen.
  • Jij ontvangt van ons controle foto’s, zodat we zeker weten dat we allemaal op één lijn zitten. Wanneer je hierop je akkoord geeft, gaan we de complete order verwerken.
  • Ons inpakteam gaat doen waar ze het beste in zijn: jouw producten inpakken.
  • Van tevoren spreken we af wanneer de producten klaar zijn. Natuurlijk bellen of mailen we ook even als het zo ver is. Je kunt de producten zelf komen ophalen, of wij regelen het transport voor je. De meeste klussen klaren we binnen een week of weekend.

Binnen een week

Wij doen met onze inpakservice Friesland nooit beloftes die we niet na kunnen komen. De meeste klussen klaren we binnen een week. We laten van tevoren altijd weten hoeveel tijd we nodig hebben om het werk af te krijgen.

Neem contact op     Bekijk onze oplossingen

 

Producten labelen - Header - Octopush