Webshop bestellingen inpakken

Heb jij een eigen webshop en blijven de bestellingen maar binnenstromen? Wij kunnen je helpen met het inpakken van de webshop bestellingen.

Aandacht voor detail

Je product is je trots. Je wil aan je klanten de beste kwaliteit leveren en dat de producten heel en veilig aankomen bij hen. Daarom hebben wij aandacht voor details. Niet alleen bij kleine aantallen, nee juist ook wanneer het om grote volumes gaat. Voor ons staat kwaliteit bij het inpakken van webshop bestellingen altijd voorop. Dat is onze belofte.

Hoe we het aanpakken

  1. We beginnen uiteraard met de offerte aanvraag
  2. Wanneer je aanvraag bij ons binnen is, bundelen Bianca, Greetje en Berry hun krachten en gaan ze aan de slag. We hebben al veel ervaring met uiteenlopende projecten, op basis van die ervaring en jouw vraagstuk berekenen we een stukprijs. We doen ook altijd een proef, om zelf te ervaren hoeveel tijd het kost om de klus te klaren. Zo weet je precies hoeveel je moet betalen!
  3. Vervolgens sturen we je binnen 24 uur de offerte. Vaak zelfs al binnen een uur! Soms hebben we aanvullende informatie van jou of van derden nodig, dan laten we dit weten. Ook dan krijg je binnen 24 uur een reactie van ons. Snel reageren is wat wij belangrijk vinden.
  4. Geef jij vervolgens akkoord op de offerte voor het inpakken van jouw webshop bestellingen? Dan gaan we meteen aan de slag!
  5. Alle benodigde middelen worden bij ons geleverd. Dit kan door jou gebeuren of door een leverancier. Zodra we alles binnen hebben gaan we aan de slag, niet eerder. Dit doen we om dubbele handelingen te voorkomen. Efficiënt werken dus!
  6. Jij ontvangt van ons controle foto’s, zodat we zeker weten dat we allemaal op één lijn zitten. Wanneer je hierop akkoord geeft, gaan we beginnen met het verwerken van de binnenkomende bestellingen.
  7. Ons inpakteam doet waar ze het beste in zijn: jouw producten inpakken.

Over Octopush

Wij dragen de naam Octopush natuurlijk niet voor niets. Wij hebben net zoveel armen als oplossingen. We zijn goed in veel dingen en voor alles is een oplossing, zo ook voor het inpakken van webshop bestellingen. Het is dan ook nog nooit voorgekomen dat we geen antwoord hebben op een vraag. Geloof je ons niet? Daag ons dan uit!

We zijn een familiebedrijf dat wordt doorgegeven van generatie op generatie. Begonnen in 1994 en nu nog steeds vol passie aan het werk. Zolang er logistieke uitdagingen blijven bestaan, blijft Octopush oplossingen aanbieden. Ook voor het inpakken van webshop bestellingen. Die oplossingsgerichtheid geven we door van generatie op generatie. Daar zijn we trots op!

Wat kunnen wij voor je doen?

Heb jij een digitale shop waarvoor wij webshop bestellingen kunnen inpakken? Daag ons uit! Wij gaan voor je aan de slag. Neem contact met ons op!

Neem contact op     Bekijk oplossingen

 

Producten labelen - Header - Octopush