Ervaring van NPN drukkers

“De kracht van het bedrijf is dat ze nooit moeilijk doen en het gewoon regelen"

NPN drukkers is een bedrijf uit Breda met een passie voor drukwerk. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark, veel toegewijde vakmensen en behoort tot de Nederlandse top op het gebied van drukwerk.

NPN drukkers is een bedrijf uit Breda met een passie voor drukwerk. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en veel toegewijde vakmensen en behoort tot de Nederlandse top op het gebied van drukwerk. Voor NPN drukkers houden wij ons vooral bezig met handling. Zo plakken wij voor hun sachets, ook wel samples genoemd, in producten. Op deze manier voegt de klant van NPN drukkers een extra beleving toe aan de order. De klanten krijgen zo naast bijvoorbeeld een flyer of folder ook een sample van het product hieraan toegevoegd, zodat ze het direct kunnen uittesten.

“We kunnen niet alles zelf”

Frans Groenendijk is ordermanager bij het bedrijf. Zodra een project een order wordt moet hij ervoor zorgen dat deze order in het juiste vat wordt gegoten. “Wat wij zelf kunnen doen, doen we zelf. Geen cent buiten de tent, zeggen we hier dan ook graag. Maar we kunnen niet alles zelf. Soms hebben we hulp van derden nodig en dan denken wij bij grote handlingklussen altijd direct aan Octopush”, vervolgt Groenendijk.

Goede ervaringen

“Eigenlijk besteden wij vooral de handling bij Octopush uit. Dit kunnen wij zelf in principe ook, maar bij grote orders, die ook nog eens snel moeten, schakelen we direct met Octopush. We zijn bij hen gekomen via een nieuwe collega. Hij had bij een eerdere werkgever goede ervaringen met Octopush en wij nu dus ook. Hasselt is voor ons niet om de hoek, maar als de samenwerking zodanig goed is, dan is de afstand het waard. Zeker als prijs en kwaliteit goed zijn”, vertelt Groenendijk. “De kracht van het bedrijf is dat ze nooit moeilijk doen en het gewoon regelen. Ook als er een keer iets op het laatste moment anders moet. Ik kom zelf uit Rotterdam en ben opgevoed met de mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’. Ik vind het prettig om te zien dat Octopush ook volgens deze mentaliteit werkt. Het is daarnaast altijd weer verbazingwekkend hoe snel ze iets kunnen produceren.”

Toekomst

“Wij werken nu zo’n twee jaar samen met het bedrijf en wat mij betreft zal deze samenwerking ook nog wel even voortduren”, vervolgt hij. “Het is voor ons altijd lastig te zeggen wanneer wij weer gaan samenwerken. Wij kunnen bijna nooit van tevoren inschatten wanneer er een order binnenkomt waarvoor we moeten opschalen. Voor mij is één ding helder: wanneer ik hulp nodig heb is het telefoonnummer van Octopush het eerste dat ik intyp.”

Ook verbazingwekkend snel handling laten uitvoeren?

Wil jij ook net als NPN drukkers handling door ons laten uitvoeren? Of misschien één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we wat er mogelijk is.

Andere ervaringen