Ervaring van The Art Group

Samen op zoek naar oplossingen

Peter Tijink, directeur van The Art Group, vertelt over zijn ervaring met Octopush. The Art Group is uitgeverij in wens- en kerstkaarten.

Verpakken & versturen

Peter Tijink: “Er waren logistieke problemen en onze producten moesten kwalitatief goed verpakt worden. Octopush heeft dit zeer goed opgelost. Ze waren snel in het opleveren van het werk en betrouwbaar in de communicatie.”

“De samenwerking over het algemeen was zeer goed en ik zou Octopush daarom ook absoluut aanbevelen bij anderen”

Octopush: Wij verpakken de (kerst)kaarten van The Art Group. In de drukke periodes rondom Kerst ondersteunen wij ook met magazijnruimte en orderpicking. Wij maken dan de grote orders die naar verschillende winkels verstuurd worden verzendklaar en zorgen dat deze bij de juiste filialen worden afgeleverd. Hiermee halen we in de hectische periodes wat druk van de ketel bij The Art Group.

“Ik denk dat veel bedrijven wel bepaalde piekseizoenen hebben. Voor ons is dat de Kerst, voor andere bedrijven misschien juist Pasen. Octopush helpt ons om deze piek op te vangen.”

Hoe zou je het contact met Octopush omschrijven?

“Er is een goede klik tussen ons en Octopush. Het contact is professioneel en prettig. Wanneer wij een uitdaging hebben, gaan we altijd samen op zoek naar een oplossing. Hier zijn we tot nu toe altijd uitgekomen.”

Andere ervaringen