Thuiswerk Overijssel

Ben jij op zoek naar thuiswerk in de regio van Overijssel? Dan ben je bij Octopush in Hasselt aan het juiste adres. Bij ons kan je thuis inpakwerk doen. Al ben je 15 of 65 jaar, wel of geen ervaring, dat maakt ons niets uit. Wel vinden we het belangrijk dat je hard en secuur werkt. Want een goede inpakker, is een doorpakker.

Octopush al sinds 1994

Greet Schuphof startte het bedrijf Octopush in 1994 vanuit haar garage. Al na twee weken besloot ze een pand te huren in Hasselt. Vlak daarna kwam er uitbreiding en werd er een pand bij gehuurd in Genemuiden. Het familiebedrijf groeide hard. In 2000 zijn wij verhuisd naar één groot nieuw pand. Dit pand is gevestigd in Hasselt en biedt volop mogelijkheden dankzij de ruime bedrijfshal van 2350m2. Al onze werkzaamheden kunnen we hier uitvoeren.

Aanmelden thuiswerk Overijssel

Maar ook voor thuiswerkers hebben wij dus ruimte! Het ideale van dit werk is, dat je dit thuis kan doen. Zo kan je het gemakkelijk combineren met een gezinsleven of andere werkzaamheden. De dozen met de producten kan je bij ons bedrijf in Hasselt ophalen. Je kan vervolgens producten inpakken of ompakken op het moment dat dit voor jou uitkomt. Als het inpakken van het product maar op tijd klaar is voor onze klant. Wij zoeken echte aanpakkers en doeners!

Wij nemen contact met je op

Als jij je hebt aangemeld, dan nemen we contact met je op. Tijd voor een nadere kennismaking! Hebben we een klik? Dan kun je binnen no time voor ons aan de slag als thuiswerker. Het is hierbij wel handig dat je in een straal van ca. 30 km rondom Hasselt woont. Dit zodat je het werk snel kan uitvoeren.

Aan de slag bij Octopush in Overijssel

Als je bij ons bent aangenomen als thuiswerker krijg je de inloggegevens voor ons thuiswerkers portaal toegestuurd. Hier kun je je beschikbaarheid invullen. Zo weten we precies wanneer jij kan werken en wanneer we op jou kunnen rekenen. Vervolgens kom je bij ons de materialen ophalen en ga je aan de slag.

Solliciteer bij ons

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Solliciteer dan direct! Wij laten je vervolgens weten of we op dit moment op zoek zijn naar thuiswerkers of zetten je in het systeem voor een later moment!

Solliciteer     Neem contact op

 

Producten labelen - Header - Octopush