Ervaring van House of Sisters

Mooie samenwerking met House of Sisters

Geen klus te groot voor Octopush. In samenwerking met House of Sisters hebben we vele producten gesorteerd, verdeeld en ingepakt!

Octopush en House of Sisters hadden een mooie samenwerking! House of Sisters stond voor het eerst voor de uitdaging om dozen vol met leuke kinderkleding te verdelen over hun winkels. House of Sisters wordt gerund door drie zussen (zo voelen ze zich in ieder geval 😉), een van de zussen had al eens samengewerkt met Octopush. Via via kwamen ze ook voor deze klus weer bij Octopush terecht, want om dit zelf te doen, zagen ze toch niet zitten!

Voor deze tijdelijke orderpick klus hebben we 185 verschillende artikelen met verschillende maten verdeeld voor de winkels. Per winkel pakte we gemiddeld 125 artikelen in. Een hele klus, maar gelukkig is dit precies waar we bij Octopush goed in zijn!

Kim, een van de zussen van House of Sisters, zei het volgende: “Wij houden van lekker nuchter, niet te moeilijk en afspraak is afspraak. Dat is waarom wij voor Octopush hebben gekozen.” Ook vertelt ze dat ze heel blij werd van de samenwerking. Ook bij veranderingen werd er goed gecommuniceerd.

Van deze positieve woorden worden wij bij Octopush natuurlijk heel blij. En we kijken erg uit naar een volgende samenwerking!

 

 

 

Andere ervaringen